Malesia – Kuala Lumpurista Langkawille

Matkasimme keväällä 2016 Malesiaan kaveripariskunnan kanssa. Matkan alussa 4 päivää Kuala lumpurin kaupunkihulinassa, loppulomaksi Langkawin hiekkarannalle.

Olemme useampaan kertaan käyneet Thaimaassa ja kuvitelmissa oli, että Malesia olisi hyvin samantyylinen. Väärässä olimme. Thaimaa ja Malesia ovat kuitenkin täysin erilaisia, mutta emme matkan päätyttyä osanneet päättää kumpi olisi ollut parempi paikka.

Kuala Lumpur oli selkeesti enemmän ”business”kaupunki, kadut olivat puhtaat, ei kerjäläisiä ja muutenkin fiilis hyvin länsimaalainen. Ruokailu ravintoloissa kalliimpaa kuin Thaimaassa.

Kuala Lumpurissa testasimme myös Dining in the dark -ravintolan, joka on kyllä yksi erikoisimmasta kokemuksista elämässäni. Pilkkopimeä huone, jossa sokeat tarjoilevat kolmen ruokalajin illallisen viineineen. Jos ikinä sinulla on mahdollisuus testata tuota ravintolaa, niin todella lämmin suositus!

12790957_10153831910964961_7375514127844272322_n

4 päivän kaupunkielämän jälkeen lensimme Langkawin hiekkarannalle, joka on selkeästi enemmän Thaimaatyylinen rantapaikka. Miehet kävivät golffailemassa, lököilimme altaalla ja yhtenä päivänä vuokrasimme auton käyttöön. Saari on sen verran pieni, että sen kyllä kiertää muutamassa tunnissa ympäri.

Viikon lököilyn jälkeen palasimme takaisin Suomeen ruskettuneina, hyvin syöneenä ja levänneenä.

-Satu-

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s