Hurricanen ja Pagen upeat kuvauskohteet – Antilope Canyon, Horseshoe Bend, Zion National Park

Road trip matkamme eteni Las Vegasista kohti pientä kaupunkia nimeltään Hurricane. Yöpymispaikan valitsimme täysin hinnan perusteella, koska se oli useita satoja euroja halvempi kuin Pagessa mikään hotelli. Page sijaitsi n. 3h ajomatkan päässä Hurricanesta.

Page oli tuo meidän lopullinen kohde, jonne halusimme mennä. Lähdimme eräänä aamuna sitten jo puoli neljän aikaan ajamaan läpi Zionin kansallispuiston. Aikainen lähtö johtui siitä, että Antilooppi kanjonille olimme saaneet viimeiset paikat opastetulle kierrokselle klo: 7.30. (Vinkki: varaa paikkasi ajoissa! Sinne ei pääse ilman oppaita)

Antilooppi kanjonit oli aivan mieletön. Harmiksemme sieltä ei saanut ottaa juurikaan videokuvaa, mutta valokuvia sitäkin enemmän.

Aamuisen kierroksen jälkeen ajoimme parin kilometrin päässä sijaitsevalle Horseshoe bendille. Sanoin kuvaamattoman upea kuvauskohde.

Pagessa emme sen enempää paikkoja kierrelty, van lähdimme ajamaan takaisin kohti Hurricanea. Ajoimme takaisin samaa reittiä eli Zion National Parkin läpi, joka oli aamulla ajaessamme ollut pilkkopimeä. Emme mennessä tajuttu kuinka upeaa kansallispuistoa pitkin ajoimme, joten takaisin tullessa kamerat olivat ahkerassa käytössä. 🙂

Katso video reissusta alla:

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s