Kotikokki haastaa ravintolakokin

Miten käy, kun kotikokki yrittää toteuttaa ravintola-annoksia kotona?

Sain itselleni suosikkiravintolani Pompierin ruoka-annoksien reseptit käyttöön. Kokeilin toteuttaa ruoat kotona, mutta onneksi pääsin myös katsomaan paikan päälle miten ravintolapäällikkö sen tekee.

Ensimmäisenä annoksena mustattua lohta, kampasimpukkaa ja tomaattikastike.

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s