Elisa – 100 usein kysyttyä kysymystä

Talvella 2014 kuvasimme Elisalle videoita aiheena Top 100 usein kysyttyä kysymystä. Videot päätyivät niin Elisan omille nettisivuille kuin heidän YouTube-kanavalleen. Monet kaverit onkin törmännyt näihin videoihin, kun ovat tarvineet apua mm. sim-kortin tai Elisa viihde -palvelun asennuksessa.

Lähes sadan videon ja pitkien kuvauspäivien jälkeen tuli tunne, että videoiden tekeminen on niin mun juttu. Tämä taisikin olla yksi käännekohta työelämässäni, sillä päätin samaan aikaan myös vaihtaa työpaikkaa United Screensille. YouTube vei minut täysillä videomaailmaan ja sen myötä päätin myös perustaa oman tube-kanavan Satua Pukkaa.

Tässä linkki kaikkii Elisan videoihin: YouTube-soittolista

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s